November 2016

REALISATIEFASE

Entreepartij HCS geaccentueerd door een schuin volume met metselwerkrelief en het schuine dak. (Foto: Ossip van Duivenbode)

ONTWERPFASE impressie entreepartij

Terraszijde met overstek van het (zadel)dak waardoor intiemere buitenruimte ontstaat. (Foto: Ossip van Duivenbode)

ONTWERPFASE Impressie terraszijde

Het 2-laagse gebouw oogt als een 1-laags paviljoen met tribune, ingebed in het groen.
(Fotografie: Ossip van Duivenbode)

ONTWERPFASE Impressie tribunezijde

Tribunezijde clubhuis met spectaculair overstek van het dak en biedt publiek voldoende beschutting. (Fotografie: Ossip van Duivenbode)

ONTWERPFASE Impressie overstek dak.

Voorgevel clubhuis met zichtbaar hoe verschillende niveaus in elkaar overlopen.
(Fotografie: Ossip van Duivenbode)

De ledverlichting in het dak accentueert de vorm van het dak en de relatie binnen-buiten. (Fotografie: Ossip van Duivenbode)

Het clubhuis bij schemerlicht geeft van binnen een warme uitstraling. (Fotografie: Ossip van Duivenbode)

De hoger gelegen clubruimte is zeer toegankelijk door de flauwe hellingshoek van het talud.
(Fotografie: Ossip van Duivenbode)

Het terras is een intieme plek die centraal is gelegen met uitzicht op alle velden van het complex. (Fotografie: Ossip van Duivenbode)

Het pad naar het terras vormt tevens een ‘informele’ tribune naar veld 2. (Fotografie: Ossip van Duivenbode)

ONTWERPFASE Impressie inbedding clubhuis in talud.

ONTWERPFASE Impressie mogelijke invulling talud.

ONTWERPFASE Impressie totaaloverzicht complex.

ONTWERPFASE Impressie totaaloverzicht complex met 4 watervelden, 2 zandingestrooide velden en een miniveld.

Ontmoetingsruimte die t.p.v. stalen ligger is op de delen in twee aparte ruimtes. (Fotografie: Ossip van Duivenbode)

Interieur met goudkleurige bar als één van de clubkleuren. (Fotografie Ossip van Duivenbode)

ONTWERPFASE Impressie barontwerp met gouden bar, aangelicht door ledlijn.

ONTWERPFASE Impressie bar en kast achterwand.

De vorm van het dak is een fusie van twee vormen. (Conceptschets: Ralph van den Donk)

Vandaag is de eerste paal geslagen voor een door ons ontworpen moderne woning in Nesselande-Waterwijk te Rotterdam! Deze zelfbouwkavel staat op een prachtige plek aan het water in directe verbinding met de Zevenhuizerplas. Een minimalistische architectuur met strak wit stucwerk, een zinken uitbouw en tegelijkertijd een warme uitstraling door de houten gevelvlakken.

Hosted by Websteks