Category: NIEUWBOUW

Aan het eind van deze maand staan we voor de 2e keer op de Excellent Beurs in Ahoy Rotterdam. Ook staan we in het laatste nummer van Excellent wonen magazine met een publicatie van de door ons ontworpen villa in Oud-Beijerland.

https://excellentmagazine.nl/wonen/2019/woning-met-uitgesproken-karakter-thijssen-verheijden/

 

Excellent Magazine '19 Krakestee p192-193Excellent Magazine '19 Krakestee p194-195Excellent Magazine '19 Krakestee p196-197Excellent Magazine '19 Krakestee p198

In de binnenstedelijke nieuwbouwwijk Oranjeburgh in Schiedam hebben we drie villa’s mogen ontwerpen. Het laatste project is uitgelicht in Excellent Magazine van mei’19:

https://excellentmagazine.nl/wonen/2019/moderne-woning-met-een-knipoog-naar-jaren-30/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=excellent+magazine+nieuwsbrief

 

Thijssen Verheijden artikel in Excellent Wonen-1

Thijssen Verheijden artikel in Excellent Wonen-2

Thijssen Verheijden artikel in Excellent Wonen-3

Thijssen Verheijden artikel in Excellent Wonen-4

Thijssen Verheijden artikel in Excellent Wonen-5

Op dit prachtige kavel aan het water is de door ons ontworpen moderne woning uitgelicht in het 2e nummer 2019 van ‘The Art of Living’ https://lnkd.in/gnyBXUW

p 242 The Art of Living p 243 The Art of Living p 244 The Art of Living

Voorgevel

ONTWERPFASE

Close-up oprit

ONTWERPFASE

Gevel tuinzijde

ONTWERPFASE

Achtergevel waterzijde

ONTWERPFASE

Interieur woonkamer zicht naar keuken

ONTWERPFASE

Interieur woonkamer zicht naar stalen entree-deur

ONTWERPFASE

Interieur keuken en eetgedeelte

ONTWERPFASE

Ons ontwerp van de moderne woning in Oud-Beijerland is, nadat het vorige week in de Duitse Homify Magazine werd uitgelicht, nu ook in de Nederlandse Homify magazine te vinden!

Voor een uitgebreide fotoreportage (foto’s van Roland van Eck), klink op deze link.

Voorgevel

ONTWERPFASE

Close-up oprit

ONTWERPFASE

Gevel tuinzijde

ONTWERPFASE

Achtergevel waterzijde

ONTWERPFASE

Interieur woonkamer zicht naar keuken

ONTWERPFASE

Interieur woonkamer zicht naar stalen entree-deur

ONTWERPFASE

Interieur keuken en eetgedeelte

ONTWERPFASE

Ons ontwerp van de moderne woning in Oud Beijerland, Krakestee is uitgelicht in Homify magazine (Duitsland) met een leuk verhaal.

Voor een uitgebreide fotoreportage (foto’s van Roland van Eck), klink op deze link.

 

Op 8 april heeft de officiële opening plaatsgevonden van het nieuwe hockeycomplex van HC Schiedam. Zie deze link van het persbericht en een kort filmpje van LookTV.

In de ochtend werden diverse leden en bestuursleden van de club en de samenwerkende architectenbureaus T+A (Thijssen Verheijden Architecture & Management + Architéma) geïnterviewd door de locale media.

‘s Middags landen 10 parachutisten met vlaggen van Gemeente Schiedam, HCS en Sponsoren op het complex, waarna de officiële handelingen werden verricht. In het clubhuis werden toespraken gehouden door o.a. de wethouder Gouweleeuw en de voorzitter van HCS.

Het was een prachtige dag met veel positieve reacties! De dag werd afgesloten met een knallend feest.

DSC02492 DSC02461DSC02466 DSC02463 DSC02557Wethouden Gouweleeuw

In de afgelopen weken is het casco geplaatst en daarmee het hoogste punt bereikt!

DSCF0382

067  Oranjeburgh Kavel 52 Schiedam TO 23-12-2016

Vorige week vrijdag 10 december is de eerste paal geslagen van de door ons ontworpen vrijstaande woning op kavel 52 van Oranjeburgh te Schiedam. Voor deze kavel, gesitueerd op de hoek van de Anna van Burenstraat en de Charlotte de Bourbonstraat, is een traditionele  bouwstijl voorgeschreven. Deze woning verwijst naar de jaren ’30 stijl van Piet Sanders, maar in een heel modern jasje! Deze eigentijdse vrijstaande woning met een 60 graden kap heeft een zinken kap.

DSCF9313

067  Oranjeburgh Kavel 52 Schiedam TO 23-12-2016

Iets verderop is vandaag op kavel 1 het hoogste punt bereikt en pannenbier op gedronken!

DSCF9449

 

Vorige week dinsdag 13 december is de eerste paal geslagen van de door ons ontworpen vrijstaande woning op kavel 1 van Oranjeburgh te Schiedam. Voor deze kavel, gesitueerd op de hoek van de Anna van Saksenstraat, is een traditionele  bouwstijl voorgeschreven. Het betreft een eigentijdse seniorenwoning met een 55 graden kap. Verwezen wordt naar de stijl van de Schiedamse architect Piet Sanders, overeenkomstig met het beeldkwaliteitkader van plangebied Oranjeburgh. In het ontwerp worden klassieke elementen uit de stijl van Piet Sanders geabstraheerd tot een eigentijdse woning met moderne detaillering.

048 Oranjeburgh kavel 1 TO 27-04-2016 Bravo Autrique

DSCF8515

 

Hosted by Websteks